Како да ги заштитите чевлите во зима?

Loading...

Без разлика колку температурите се ниски или високи,чевлите зимно време брзо се оштетуваат…Иако, до сега немавме баш и некоја ладна зима, сепак ви нудиме решенија како да си ги заштитите вашите чевли од:
Флеки од сол – Нема ништо полошо од бели флеки на чизмите кои настануваат од солта на асфалтот. Овие флеки најлесно ќе ги отстраните со помош на оцет. Во малку вода промешајте 1 лажица оцет и со таа течност исчистете ги чизмите.
Гребаници – Дури и најмалите гребаници знаат да засметаат, па доколку немате соодветно средство за нивно прикривање, доволно е да нанесете маслиново масло на мека крпа и добро да ги пребришете. Ќе бидете воодушевени од резултатите.
 Иако, до сега немавме баш и некоја ладна зима, сепак ви нудиме решенија како да си ги заштитите вашите чевли од:
Флеки од сол

loading...
Loading...