Како да го покриете коренот на фарбаната коса?- Еве неколку ОДЛИЧНИ ТРИКОВИ!

Loading...

Коренот на бојадисаната коса во поголеми случаи изгледа многу грдо. Свесни сме дека тоа изгледа како неуредност на косата, но понекогаш навистина немаме време кога да ја фарбаме косата.Еве неколку мали трикови за да го скриете коренот  на косата до следното фарбање:
Нерамен патец – доколку имате голем израсток на косата заборавете го рамниот и правилен патец на косата. Направете нерамен патец и така ќе бидете помалку приметливи.
Волумен – повеќе волумен на косата израстокот ќе го направи помалку видлив. Кога ќе ја измиете косата, ставете на нејзе пена за волумен и исфенирајте ја косата.
Плетенка – како што неколку пати напишавме плетенката е хит оваа сезона, таа е ултра модерна, а исто така ќе ви помогне и да го сокриете коренот на косата.
Реп и пунџа – доколку косата цврсто ја затегнете над вашата глава и заврзете коњски реп или пунџа, вашиот корен нема да дојде до израз.Еве неколку мали трикови за да го скриете коренот  на косата до следното фарбање:
Нерамен патец – доколку имате голем израсток н

loading...
Loading...