Како да се ослободите од болките во грбот, зглобовите и нозете за 7 дена?

Loading...

Овој рецепт е чудо!Рецептот гласи вака:
Купете 150 грама желатин, со вкус на овошје или без вкус, сеедно.
Навечер ставајте по 5 грама желатин во ¼ чаша ладна вода.
Помешајте и оставете да стои до утрото.  Тоа ќе се претвори во текот на ноќта во желе. Наутро испијте ја смесата на гладно. Можете да додадете сок или вода со мед.
После една седмица значително ќе ги намали болките.
Ова практикувајте го еден месец, па направете пауза шест месеци. На овој начин „Ќе ги подмачкате “ зглобовите.

 
Зошто желатинот е корисен за зглобовите?
Позитивен е затоа што делува на состојбата на внатрешните влакна и ситните садови. Во себе поседува две аминокиселини: пролин и хидросипролин.
Исто така:
-ги јакне зглобовите и срцето
-го подобрува метаболизмот
-ја подобрува менталната способност
-ги одржува косите
-дава еластичност
-спречува остеопорозаРецептот гласи вака:
Купете 150 грама желатин, со вкус на овошје или без вкус, сеедно.
Навечер ставајте по 5 грама

loading...
Loading...