Како до луд и незаборавен секс на +40 степени?!

Loading...

За и онака високата температура да ја кренете до точка на вриење, потребно е партнерот да го „греете“ некое време.Можеби се чувствувате неудобно, додека се потите за време на сексот, но горештината при овој чин  позитивно влијае на работата на срцето и помага полесно да заспиете, што е вообичаена летна непријатност. 
За и онака високата температура да ја кренете до точка на вриење, потребно е партнерот да го „греете“ некое време. Неколку часа пред да се видите, испратете му порака со експлицитна содржина или подобро ММС која  е на граница со еротика. 
Повеќе на ТЗМ.МКМожеби се чувствувате неудобно, додека се потите за време на сексот, но горештината при овој чин  позитивно влија

loading...
Loading...