Како до порно глумица

Loading...

Еве што се треба да имате или пак доколку немате, што да направите за да бидете порно глумица. Прочитајте, што мислите лесно ли е да се биде порно актерка?
Бразилска депилација
Секоја втора девојка која глуми во порно филм е подложена на бразилска депилација со восок по која на кожата нема влакна. Големите продукции инсистираат на тоа интимната зона да биде убава и средена за снимање, па токму затоа бразилската депилација е неопходна. Кога влакната се премногу мали за депилација, непосредно пред снимањето девојките се бричат со цел да ги отстранат.
Нијансирање на брадавиците и вагината
До сега сигурно сте забележале дека во порно филмовите бојата на брадавиците и на вагината на актерките најчесто е розова. Ваквиот ефект се постигнува со помош на средства за нијансирање кои и даваат на кожата убава розова боја идеална за пред камера. За брадавиците се користат и коцки мраз за да се постигне ефектот на секс возбудување.
 Клизми и лаксативи
Кога се снима анална сцена фекалиите се забранети на сетот за снимање. Затоа девојките добро ги прочистуваат цревата пред ваквите сцени. Ова остава впечаток дека аналниот секс е мошне чиста работа. Во реалноста ако девојката е добро најадена, а неподготвена за оваа активност, нештата може да станат прилично непријатни.

Зголемување на гради и операција на вагина
Силиконските гради не се ништо ново во порното. Она што можеби ќе ве изненади се пластичните операции кои се извршуваат врз половите органи на актерките со цел вагините да изгледаат помали и поубави на изглед. Ова создава илузија кај гледачите дека сите вагини се исти, а во суштина тие имаат различна форма, големина и боја.

Избелување на анусот
Многу порно актерки се познати по тоа што го избелуваат анусот пред да снимаат сцена во која има анален секс. Па така кожата на задникот која вообичаено е покафена на изглед, после третманот станува розова и поприфатлива за камерата. Понекогаш за да го направат тоа одат во посебни салони, а друг пат избелувањето го прават во својот дом.
Еве што се треба да имате или пак доколку немате, што да направите за да бидете порно глумица. Прочитајте, што мислите

loading...
Loading...