Како до совршена ФОТО КНИГА за помалку од 5 минути?

Loading...

Погледнете како да дојдете до  совршена фото книга за помалку од пет минутиПогледнете го нашето кратко видео, и во неколку чекори ќе ja создадете вашата EXPRESS ФОТО КНИГА
https://www.facebook.com/mykarmapix/?fref=ts
Експрес линија на фото книги за експресно меморирање на моменти. Едноставно изберете ги најомилените слики од вашиот мобилен уред, Facebook или Instagram профил и за 5 минути направете инстант фото книга.Погледнете го нашето кратко видео, и во неколку чекори ќе ja создадете вашата EXPRESS ФОТО КНИГА

loading...