КАКО Е МОЖНО: Истиот човек ги снимал масакрите во Ница и во Минхен

Тој од тераса ја набљудувал прославата во Ница, кога камионот се залетал во масата и усмртил 84 луѓе…Ништо не би требало тука да биде чудно, доколку не се нашол и на самото место за време на масакрот кој во петокот се случил во Минхен.Најлуда теорија на заговор за страшниот масакр во Минхен кружи на интернет. Имено, според таа теорија, германскиот новинар Ричард Г. бил сведок на две големи трагедии кои неодамна се случиле во Европа, терористичкиот напад во Ница и масакрот кој вчера се случил во Минхен.
Имено, тој наводно од својата тераса ја набљудувал прославата во Ница, кога камионот влетал во масата луѓе и усмртил 84 лица, и сето тоа го забележал со камера, пренесува српски „Телеграф“.
Тоа не би било толку чудно доколку Ричард не се нашол на самото место и за време на масакрот кој вчера се случил во Минхен, и тој случај го снимил со камера. Тој нападот од Минхен го опишал како “сцена од лош филм”, во кој трговскиот центар бил окружен со полицајци вооружени со полу-автоматски пушки и со хеликоптери кои летале над главите на преплашените граѓани.
Инаку, Ричард е оженет со агент на Мосад, што теоретичарите на заговор го сметаат како уште еден доказ дека неговото присуство на двете места не е случајно.Најлуда теорија на заговор за страшниот масакр во Минхен кружи на интернет. Имено, според таа теорија, германскиот новинар Ричард Г. бил сведок на

Пронајдете не на следниве мрежи: