Како Емина возврати на клетвите на Илма

Loading...

Разочараната Илма Карахмет не можеше да го скрие своето незадоволство поради испаѓањњето д “X фактор”, па упати клетви кон Емина Јаховиќ на социјалните мрежи. Набрзо потоа, се огласи и членката на жирито за да ја предупреди дека со такви работи не треба да си игра.
Емина на својот профил на Фејсбук пиша:
– Да сум на местото на некои од вас кои од скриени профили ми ги колнат малите деца, би ми било страв. Клетвите се најголем бумеранг и опасни играчки –  напиша Емина.

За поразот на Илма и нејзината мајка ја обвини Емина, кога ја отвори душата за српски Телеграф.Разочараната Илма Карахмет не можеше да го скрие своето незадоволство поради испаѓањњето д “X фактор”, па упати клетви кон Емина Јаховиќ на социјалРазочараната Илма Карахмет не можеше да го скрие своето незадоволство поради испаѓањњето д “X фактор”, па упати клетви кон Емина Јаховиќ на социјалните мрежи. Набрзо потоа, се огласи и членката на жирито за да ја предупреди дека со такви работи не треба да си игра.

loading...
Loading...