Како изгледа Боки 13 кога вози ролерки?

Loading...

Боки 13 е познат македонски водител, изведувач, кој е доста познат по својот “уникатен“ начин на облекување и начин на однесување. Тој има специфичен имиџ кој е доста различен од “обичните“ мажи.
Нашиот шоумен очигледно не може да мирува и овој пат е забележан на кејот на Вардар. Дали ви се допаѓа неговиот стил?Боки 13 е познат македонски водител, изведувач, кој е доста познат по својот “уникатен“ начин на облекувањ

loading...