Како изгледа една просечна саботна ноќ на едно уфурано девојче од Македонија?

Loading...

Околу 14h пишува на статус и ги тагнува другарките кои ништо не се подобри од неа. “Вечер лудницааааааааа, ќе бидеме главни” Од 14:05 до 18 следи шминкање, а почнува така како што ќе изнајмат авион за прскање на комарци кој ќе го натоварат со пудра. Е после тоа се шминкаат едно 2 саата од кои 45 минути плачат пред огледало пошто им се глеа бркот. После тоа кога веќе се готови и личат отприлика на мумифицираниот леш на фараонот Рамзес трети, почнува облакањето!Недепилирани целулитни нозе со штикла 27цм, некое фустанче на кое нормално гзот и цицките се во прв план испрчени до максимум. Е од кога ќе се пицнат, се одлучуваат да се најдат кај една од нив која е сама дома затоа што родителите нејзини отишле во манастир да се молат на Господа више никад да не добијат такво дете.Кога ќе се соберат, пијат флаша “квалитетно вино” oд сортата Демирхисарско лозје кое се пакува во пластична флаша од 3 и од 5 литри и одма почнуваат статуси во стил “drustvo se skupilo vino nas je ubilo” итн.. Сега кога се веќе страшно пијани (0.00002) промили. Тргнуваат према некоја дискотека. Со оглед на тоа дека секоја во неа има по 150 денари, нарачуваат водка сечена, и ја цуцлаат 3 ипол саати. Одеднаш нивната најомилена песна “Zato sto sam ti verovala slepo” … И почнуваат со играње како епилептичар на хероин.И бидејќи веќе се напраени статива, додека џускаат се удараат со некои момци, а најзгодниот од нив изгледа како специјалец во руска нуклеарна подморница, а од џепот му виркаат клучевите вероватно од некоја X6-ка.После некои 20тина минути, ова дебелава му забива јазик точно до тенкото црево и го изнесува надвор на мување. После 45 минути се враќа расчепатена како гуска, а иде ко на грбот да има плински бојлер.
Извор: Studeni NozeОколу 14h пишува на статус и ги тагнува другарките кои ништо не се подобри од неа. “Вечер лудницааааааааа, ќе би

loading...