КАКО ИЗГЛЕДА КОГА ГРАНАТА ЌЕ ПОМИНЕ ПОКРАЈ ВАС: Украински војник ја доловува сликата!

Loading...

Веројатно презаситен од селфињата во тоалет, ресторан, со домашните миленици итн., еден украински војник одлучи да ја разбие рутината и да се сними себеси.Но, не во нормално окружување, туку среде артилериски судир.
Во видеото, тој ја опишува ситуацијата во којашто се наоѓа, објаснува што се случува, како ги доживува гранатите што му ѕујат околу ушите и дофрлува по некоја пцовка.
Филмот не е датиран, но со оглед на околината се смета дека е снимен во летниот период.Но, не во нормално окружување, туку среде артилериски судир.
Во видеото, тој ја опишува ситуацијата во којашто се наоѓа, објаснува што се с

loading...
Loading...