Како југословенските ѕвезди ги добиле прекарите?

Loading...

Дел од ѕвездите на Југославија ги знаеме по прекари, дури на некои не им ги знаеме вистинските имиња, а ова е приказната како ги добиле истите.Лепа Брена прекарот Брена и го дал наставник по физичко во Основно, и така и останал. Сите така почнале да ја викаат и таа на сцената остана Брена.
„Прљаво казалиште” името го добиле по стрип на Алан Форд.
На Драгана или Беби Дол прекарот ѝ го дал основачот на Идоли.Лепа Брена прекарот Брена и го дал наставник по физичко во Основно, и така и останал. Сите така почнале да ја викаат и таа на сцената остана Брена.

loading...
Loading...