Како ли само ја запали, кога јас верглам 10 минути?

Loading...

Сопственикот на заставата му пишал на крадецот: „Што не ја зема онаа вектра или БМВто од нарко дилерот од влезот до мојот? Како ли само ја запали, кога јас верглам по 10 минути ? Ти пукна ли гумата, како мене од пред 2 дена?“Лутиот сопственик на „застава 128“ пратил отворено писмо на крадците кои го украле неговиот автомобил. Најпрво се чуди зошто го украле токму неговиот автомобил, веројатно најевтин на паркингот, а потоа следи желби за крадците „за среќна иднина“. Еве ја пораката во целост, која е објавена на Фејсбук страницата на Застава автомобилите:
„Што не ја зема онаа вектра или БМВто од нарко дилерот од влезот до мојот? Како ли само ја запали, кога јас верглам по 10 минути ? Ти пукна ли гумата, како мене од пред 2 дена? Го вклучи ли греењето преку хауба, се скина ли сајлата? До каде стигна со оние три литри во резервоарот… Се надевам до првата бандера, раката да ти се исуши!“

„Те застана ли сообраќаец, затоа што го немаш предниот десен жмигавец, нека ти ги скрши нозете со пендракот! Се наслуша ли музика на оној јаден звучник? Запали цигара на ауспухот, бидејќи нема запалка!“
„П.С. Ако некој види црвена Застава 128 со регистрација БГ 192-523, нека ја полие со бензин и нека ја запали!“Лутиот сопственик на „застава 128“ пратил отворено писмо на крадците кои го украле неговиот автомобил. Најпрво се чуди зошто го украле

loading...
Loading...