Како Марко Новески и згодната девојка го пронајдоа решението за скопските пеколни горештини?

Loading...

Водителот Марко Новески и згодната девојка во бикини беа главен фокус на случајните минувачи минатата недела во Скопскиот градски парк, но и на целата јавност, откако нивните фотографии излегоа во македонските портали и социјалните медиуми. Зачудувачките и збунетите погледи, како и реакциите за целата мистериозна ситуација беа главна тема изминативе денови.Иако целата ситуација изгледаше премногу чудна и екстравагантна, сепак доколку повнимателно се погледнат фотографиите кои станаа вистински хит на друштвените мрежи на кои Марко во зимска облека ужива во пеколните горештини ќе се открие голема тајна. Имено, сите погледи беа насочени кон згодната девојка која на блиска дистанца се сончаше во бикини, па скоро никој не го забележа клима уредот кој беше закачен над Марко.
Vivax клима уредот овозможи популарниот македонски шоумен да ужива облечен во зимска облека на +40 степени. Системите за разладување претставуваат неизбежен елемент во најтоплите летни денови и овозможуваат вистинско уживање во освежителна атмосфера во нашите домови. Моќта на клима уредите допрва ќе ја почувствуваме со новото безжично смарт управување на клима уредите во нашите домови. Ваквата неверојатна можност е веќе застапена и во Македонија, каде што со новите VIVAX инвертер клима уреди од серијата AEVI и AERI се овозможува управување со клима уредот со поврзување на апликацијата на вашата 3G, 4G или било која друга Wi-Fi мрежа без оглед на тоа дали сте надвор или внатре во домот.
Марко го најде совршеното решение за скопските летни горештини, а вие?Иако целата ситуација изгледаше премногу чудна и екстравагантна, сепак доколку повнимателно се погледнат фотографиите кои станаа вистинск

loading...