Како можело да им падне на памет вакво нешто: Самослик фотографии на погреб!

Loading...

Во последно време можеме да најдеме се и сешто на социјалните мрежи, но дека ќе го видиме и ова сеуште не се надевавме…
Овие луѓе направи

loading...
Loading...