Како можеше ОВА да го облече пред родителите?- Погледнете

Срамота е вака да се облечеш пред родителите…Зарем не и било малку незгодно?
Погледнете како е облечена оваа девојка…

 
Зарем не и било малку незгодно?
Погледнете како е облечена оваа девојка…

 

Пронајдете не на следниве мрежи: