Како пешкирот на плажа да не ви се полни со песок?

Loading...

Како пешкирот на плажа да не ви се полни со песок?Одличен трик кој ќе ви помогне да не ви биде пешкирот полн со песок. 
Ако сте со дете одлично е да понесете наместо пешкир,  навлака со ластик. 
Одличен трик кој ќе ви помогне да не ви биде пешкирот полн со песок. 
Ако сте со дете одлично е да понесете наместо пешкир,  навл

loading...