Како помина саботната вечер, бевте излезени?

Loading...

Скопјани уште еднаш потврдија дека најдобро знаат да се забавуваат!
Така помина и оваа сабота, пеејќи, играјќи, флертувајќи, на летните хитови во диско клубовите. Порталот за трач, забава и музика ТЗМ.МК, е секогаш присутен на главните настани во градот, нудејќи ви фотографија за да ја запаметите вечерта.
Па повелете најдете ја вашата фотографија… Лајкнете или споделете, кажете и на пријателите кои биле излезени или пак кои сакаат да ве видат во градот вас..
CHECK IN, HAVANA, COLOSEUM, PARADISO, UP CAFFE
Скопјани уште еднаш потврдија дека најдобро знаат да се забавуваат!

loading...
Loading...