Како се станува неодолива девојка?

Loading...

Што е она што најчесто ги привлекува мажите и ве прави неодолива во нивните очи?Самодоверба – бидете девојка која знае која е и што сака, која се сака поради тоа што е, без разлика дали е професорка, келнерка, продавачка во бутик или домаќинка – таа е секси и неодолива.
Смисла за хумор – бидете девојка која постојано се смее, бидејќи, речиси секогаш  насмеаната девојка е попривлечна од некоја „барбика“ која едвај би изустила една реченица.
Авантуристка – бидете девојка која сака да прави и нешто повеќе од вообичаените секојдневни работи. Има толку многу работи кои можат да се направат за понекогаш да се избега  од здодевното секојдневие … јавање коњ, скијање на вода, возење велосипед… Едноставно – девојка со елан за живот или девојка полна со живот.
Интелегентна – Не значи дека треба да има одреден степен на образование, туку да биде издржлива во стимулативен разговор. Бидете девојка која се држи и знае да ги брани своите ставови и од која може да се научи нешто.
Опуштена – (не во сексуална смисла) е навистина добра прилика. Бидете опуштена девојка со која може да се води лесен разговор, која не драматизира и анализира се.
Девојка со стил – Без разлика каква е фигурата на вашето тело, ако знаете како да ја носи облеката и имате свој стил, не само во облекувањето туку и во однесувањето, насмевката и држењето, вие сте дефинитивно неодолива девојка.Самодоверба – бидете девојка која знае која е и што сака, која се сака поради тоа што е, без разлика дали е професорка, келн

loading...
Loading...