Како сега навистина изгледа Шумахер: Не личи на себе, изгубил 20 килограми?!

Loading...

За жал, стигаат лоши вести за здравствената состојба на шампионот во формула. Експертите сметаат дека Михаел е предолго во кома и тоа нема да остане без последици на неговиот мозок.
Марк Мадер (68), главниот специјалист во клиниката за рехабилитација во Базел, смета дека отчукува часовникот на Шумахер.

– „Се помала е веројатноста дека Шумахер целосно ќе се опорави. Неговата позната насмевка веројатно повеќе нема да ја видиме. Колку некој е подолго во кома, толку помалку веројатно е дека неговиот мозок ќе биде потполно опоравен. Шумахер ќе има последици“, изјави Марк Мадер во интервју за „Blick“ кој го претставија како најголем швајцарски авторитет за повреди на мозокот.
Постојат шпекулации, врз основа на информациите, кои „извираат“ од болница каде тој престојува дека Шумахер, кој во моментот на несреќата имал 75 килограми, во болницата изгубил 20 килограми и повеќе и дека не личи на себе.Експертите сметаат дека Михаел е предолго во кома и тоа нема да остане без последици на неговиот мозок.
Марк Мадер (68), главниот специјали

loading...
Loading...