Како Заев ги промовираше антидржавните ставови

Се обидовме во неколку наврати да играме на политики на патриотизмот, како партија, но не ни приличи таа политика, е една од почетните изјави на лидерот на СДСМ Зоран Заев со која започнаа најавите за двојазичност и федерализација на Република МакедонијаДвонационален идентите на државата, двојазичност, прифаќање на албанската платформа, албанскиот како втор јазик, редефинирање на државата, проширување на Охридскиот рамковен договор. Погледнете и самите.Двонационален идентите на државата, двојазичност, прифаќање на албанската платформа, албанскиот како втор јазик, редефинирање на државата, проширув

Пронајдете не на следниве мрежи: