Како жените, а како мажите го избираат својот шампон

Loading...

Нема ден да не видам десет реклами на ТВ за шампон. Те ваков бил, те таков бил…
Индустријата се бори да ја придобие секоја глава посебно. Ми се чини и дека се подготвени и нешто да ви платат само за да го купите нивниот шампон.
Но, ајде да видиме како тоа всушност се прави од наша страна, посебно од страна на мажите.
Нема ден да не видам десет реклами на ТВ за шампон. Те ваков бил, те таков бил…
Индустријата се бори да ја придобие секоја глава посебно.

loading...