КАКОВ НЕМОРАЛ: Овој човек им се нуди на жените преку Фејсбук, да биде татко на нивните деца!

Навистина, каде оди овој свет?! Овој маж од Велика Британија, признал за локалните медиуми дека е татко на десет деца со девет различни жени!? И сето тоа по рекламирањето на Фејсбук!26-годишниот Kenzie Kilpatrick вели дека се обидел да им помогне на 50 жени кои немале деца, да станат мајки, велејќи им дека тој ќе го направи тоа бесплатно, наплатувајки ги само трошоците за хотелот за оние жени кои живеат надвор од Бирмингем.
Наводно, шест од жените кои му се јавиле се породиле во наредните 10 недели – и тој станал татко две девојчиња и пет момчиња, кои дошле на овој свет, вклучувајќи и еден пар на близнаци.
Три други жени чекаат да се породат следниот месец.
Неговата желба е да им помогне, а до идејата дошол откако на итренет случајно истражувал и се сретнал со прашањето за неплодноста.

 

Тој бил контактиран и од страна на еден пар кој претходно потрошил дури 30.000 финти за неуспешни третмани за оплодување.
 – Кога знам дека сум им помогнал на многу луѓето кои долго пателе, и очајно сакаат бебе, тоа е мојата најголема мотивација, вели овој човек.
 Сепак, многумина сметаат дека овој тип на „помагање“, и не е нималку соодветен и морален.26-годишниот Kenzie Kilpatrick вели дека се обидел да им помогне на 50 жени кои немале деца, да станат мајки, велејќи им дека тој ќе го направи тоа

Пронајдете не на следниве мрежи: