Каков предлог доби Илма

Loading...

Како специјална гостинка на концертот на Дорис Драговиќ во Комбак Арената, на 14 февруари ќе настапи младата учесничка на Икс фактор – Илма Карахмет. Како специјална гостинка на концертот на Дорис Драговиќ во Комбак Арената, на 14 февруари ќе настапи младата учесничка на Икс фактор – Илма Карахмет.
До средба меѓу Дорис и Илма дошло на една од тонските проби на Икс фактор, а Дорис и порано ја слушнала Илма како ја пее песната „Има један свет“, што ја воодушевило.

Хрватската пејачка лично ја прашала Илма дали сака да настапи на нејзиниот концерт, што го оставило без текст ова девојче.
„Кога Дорис ме праша дали сакам да пеам со неа, не можев да верувам дека тоа се случува. Ова за мене е огромно изненадување. Од песните на Дорис Драговиќ највпечатлива ми е Марија Магдалена со која дури и победив на едно натпреварување пред неколку години. Кој знае, може да се случи нешто заедно да снимиме. Тоа ми е голема желба“ – рекла Илма. Како специјална гостинка на концертот на Дорис Драговиќ во Комбак Арената, на 14 февруари ќе настапи младата учесничка на Икс фактор – Илма Карахме

loading...
Loading...