Каков секс би избрале?

Loading...

Долготраен секс Ако имате време, предигра, игра, водење љубов со часови е една хармонична рапсодија и ја појачува врската. Со ваков секс, се се одвива постепено, го пролонгирате оргазмот и имате време да си посветите еден на друг, на вашите тела и уживате взаемно. Емоционалните придобивки се долготрајни, бидејќи знаете дека на партнерот толку му значите, што ве става во прв план, градејќи самодоверба и сигурност. Освен тоа, спалната ви претставува место за взаемно уживање, а не само за секс.
Женска доминација сексАко постојано го оставате тој да води, одлучете да го изненадите. Но нека биде реално и ненаместено. Кога ќе бидете спремни, фрлете му се, грабнете го неговиот пенис и почнете да го (зло)употребувате како да ви е лична сексуална играчка.Откако ќе го лизнете, заврзете му ги рацете и почнете да го излудувате со кружни движења или уште повеќе, ставете му ги градите во лице и оставете го беспомошно да ви ги лиже брадавиците со единствениот слободен дел. Веднаш ќе се покори.Ако сакате да експериментирате со позата 69, потрудете се вие да сте одозгора за да може да играте на неговиот јазик.
Беспомошен сексМажите сакаат да освојуваат. Така ако му дозволите да ве владее, тоа ќе биде доволна провокација за него. Легнете со раширени нозе и поканете го да ве земе. Кренете ги нозете и направете му простор да може да маневрира. Нека одлучи дали длабоко ќе ве замисли или кратко ќе пулсира. Кажете му дека сакате да направи да свршите. Тоа уште повеќе го возбудува, зошто се осеќа дека тој ја води играта,а има потенцијал да направи вие да сте победник.
Див сексДив, тврд, врискачки секс е оној кој ги буди соседите, ги плаши миленичињата и ги крши креветите. Колку повеќе дивеење, толку подобро.Секој животински секс започнува, застрашувачки, но на сите четири, односно кучешки. Грабнете го партнерот за раце и ставете му ги на вашата половина. Да се надеваме дека ќе знае дека треба да ги држи таму и да ви ги задоволи сите ваши „диви“ потреби. Задржете ја главата долу и опуштете се.
Комфортен сексПонекогаш е потребен едноставен и комфортен секс. Нешто еквивалентно на „леб и ајвар“. Луѓето имаат секс од многу причини. Една од нив е да се осеќаат комфортно. Да си покажете колку си значите, е многу цврст начин да се појача врската.
Секс претставаБи помислиле дека е многу полесно да одржате говор пред 500 луќѓе отколку да мастурбирате пред вашиот партнер. Експертите тврдат дека најголемата сексуалан фантазија на мажите е да гледаат како жената се задоволува. Но, тоа не е само изведба туку и поучна претстава за него да увиди како треба да ве третира.Откривањето како вие „се работите“ е една од најинтимните нешта што може да ги направите.
Лесен брз сексОвој секс е како земјотрес: ви го крева адреналинот, завршува брзо, и ве остава со растресени нозе. Освен тоа, ако иницирате брз секс, кај партнерот ќе стекнете бонус поени, докажувајќи дека длабоко го посакувате.Освен тоа, после долг и стресен ден, кратко освежување секому добро би му дошло. Едноставно, некогаш може да се оддели време, некогаш потребно е само да се рестартира. Не замарајте со предигра, соблекување, развлекување… откапчајте му го патентот, извадете го „најважниот елемент“, повлечете ги вашите гакички и „заиграјте“. Единствено што може да ви послужи е либрикант, кој ќе ви биде најдобар пријател во случаи кога нема време за загревање.Долготраен секс Ако имате време, предигра, игра, водење љубов со часови

loading...