Каква промена! До сега не сте ја виделе Милица Тодоровиќ во вакво издание!

Loading...

Ѕвездата на Гранд повторно привлече внимание со нова фотографија!Милица Тодоровиќ ужива во патувањето низ Италија. Таа посетила еден забавен парк, а таму направила серија од фотографии.
Една посебно привлекла внимание. На неа ѕвездата на Гранд позирала како јунак од серијата „Suicide Squad“, која ја глуми американската актерка Маргарет Роби.
Милица Тодоровиќ ужива во патувањето низ Италија. Таа посетила еден забавен парк, а таму направила серија од фотографии.
Една посебно привл

loading...