Какви се познатите во сексот

Loading...

Elmo PhillipsНе ги цениш доволно работите во училиште додека не станеш постар. Пример, кога по газот ќе те исплеска некоја дама во средни години. Тоа се работи, кои подоцна во животот скапо ги плаќаш.
Robert De NiroНово истражување покажало дека на жените им е помалку  удобно да се соблекуваат пред мажи отколку пред жени. Велат жените се повеќе критички расположени, а мажите секако се многу благодарни.
Steve MartinСексот е едно од најдобрите, најсовршени и природни искуства кои можеш да ги платиш со пари.
Jack NicholsonМојата мајка никогаш не ја запази иронијата во тоа што ме нарекуваше son-of-a-bitch.
Billy Crystal Жените бараат причина за секс. А на нас мажите ни треба само простор.
Sharon Stone Најверојатно е вистина дека ние жените можеме да одглумиме оргазам. Но мажите се способни да одглумат цела врска.
Woody Allen Сексот е како играње бриџ. Ако немаш добар партнер, мораш да имаш барем среќна односно добра рака.
 Elmo PhillipsНе ги цениш доволно работите во училиште додека не станеш постар. Прим

loading...