Какво ли е ова име?

Вистинска сензација стана ова момче токму поради неговото име…Имено, момчето Бетмен Бин Супермен е од Сингапур и има 23 години. 
Момчето е осудено на 2 години и 9 месеци затвор поради кражба и користење на наркотици.
Имено, неовото име значи Бетмен син на Супермен. 
Тој има извршено неколку кражби, а стана интернет сензација токму поради неговото име.
 Имено, момчето Бетмен Бин Супермен е од Сингапур и има 23 години. 
Момчето е осудено на 2 години и 9 месеци затвор поради кражба и кор

Пронајдете не на следниве мрежи: