Какво време не очекува во месец септември 2015?

Loading...

Какво време не очекува во месец септември 2015? На почетокот на месецот не очекуваат исклучително високи температури  кои ќе бидат до 37-миот степен. 
Но потоа следи локална нестабилност и пад на температурите до 23-тиот степен.
Кон средината на месецот температурите ќе се движат од 20-тиот па до 26-тиот степен. 
Кон крајот на месецот следи наоблачување и температури до 20-тиот степен. 
Подетално на фотографијата на следната страна. 

 
На почетокот на месецот не очекуваат исклучително високи температури  кои ќе бидат до 37-миот степен. 
Но потоа следи локална нес

loading...
Loading...