Какво значење имаат машките допири?!

Loading...

Мажите сакаат да допираат и тоа е прв знак на внимание кој јасно ќе ви даде до знаење дали е заинтересиран за вас.Мажите сакаат да допираат и тоа е прв знак на внимание кој јасно ќе ви даде до знаење дали е заинтересиран за вас.
Допирот е често завршниот дел од додворувањето, кога ви станува кристално јасно дека некоја личност е заинтересирана за вас. Но, што всушност значат различните допири на мажите?
Повеќе на ТЗМ.МКМажите сакаат да допираат и тоа е прв знак на внимание кој јасно ќе ви даде до знаење дали е заинтересиран за вас.

loading...
Loading...