Канал 5 во служба на Заев

Режимските сајтови со задоволство ја дочекаа вестта за укинувањето на емисијата на Васко Ефтов на Канал 5. Па така и Фокус и Плус инфо јавија дека ова било очекуван чекор.Емисијата „Во центар“ на Васко Ефтов, почнувајќи од оваа недела веќе нема да се емитува на телевизијата Канал 5.
Логично, откако Заев ги прогласи за непријатели сите што не мислат исто како него.
Но, ние се прашуваме ова ли е типот на демократија што сега ќе се воведува. Режимот уште не седнат почна да расчистува со секој обид за поинакво размислување.
Среќна нова 1949 Македонијо!Емисијата „Во центар“ на Васко Ефтов, почнувајќи од оваа недела веќе нема да се емитува на телевизијата Канал 5.
Логично, откак

Пронајдете не на следниве мрежи: