Капитол Мол евакуиран

Поради силниот земјотрес кој што се случи попладнево пред неколу минути, беше евакуиран трговскиот центар Капитол Мол.Според информациите објавени на дел од порталите, големиот потрес придонел за мала материјална штета низ продавниците.Според информациите објавени на дел од порталите, големиот потрес придонел за мала материјална штета низ продавниците.

Пронајдете не на следниве мрежи: