Карактерот и бојата на очите!

Loading...

Очите се огледало на душата. Дознајте што открива бојата на вашите очи…Зелени очи – Креативни сте и единствени, секогаш уметнички настроени и ги воодушевувате луѓето околу вас со креативни и оригинални идеи. Понекогаш знаете да бидете премногу амбициозни и строги. Подготвени сте да ги згазите другите со цел да го добиете она што го сакате, но поради вашиот шарм тоа нема никој да го примети.

Сини очи – Мирни сте и самоуверени. Другите ве гледаат како смирена личност и никогаш не покажувате дека нешто ве загрижува. Тешко некој да ве налути. Подобро би продолжиле понатаму со животот отколку да се лутите за нештошто не можете да го поправите.

 
Кафеави очи (чоколадо) – Паметни сте и промислени. Секогаш ја говорите вистината и затоа луѓето ве сакаат. Но, кога не сте сигурни и не сакате тоа другите да го видат, се обидувате на секој начин тоа да го прикриете. Брзи сте на јазик и први ќе одговорите на зададено прашање или ќе раскажете некоја шега. Исто така многу добро се снаоѓате во кризни моменти и брзо наоѓате решение за проблемите.

Кафеави очи (лешник боја) – Вие секогаш се обидувате да ги разберете другите луѓе и лесно допирате до нив. Другите ве гледаат како големи пријатели и сакате да бидете во друштво, затоа што тогаш сте најсреќни. Ве инспирираат другите луѓе и многу сте отворени за новитети.
Зелени очи – Креативни сте и единствени, секогаш уметнички настроени и ги воодушевувате луѓето околу вас со креативни и ориг

loading...
Loading...