Карлеуша: „Кај ги најдоа овие од жирито, па тие самите немаат „X фактор!“

Loading...

Испаѓањето на Илма Карахмет од Икс Фактор е една од најактуелните теми на социјалните мрежи, а се огласи и ѕвездата Јелена Карлеуша, која распали и по натпреварувачите а бога ми и по жирито.„Ако зборуваме искрено, сите во Икс Фактор беа фантастични пејачи. Ако зборуваме искрено,никој од нив нема икс фактор. Ако зборуваме искрено, ниту жирито“- напиша Карлеуша на Твитер.
Погледнете ги нејзините објави на Твитер…

„Ако зборуваме искрено, сите во Икс Фактор беа фантастични пејачи. Ако зборуваме искрено,никој од нив нема икс фактор. Ако зборуваме искрено,

loading...
Loading...