Карлеуша каква до сега не сте ја виделе: Пејачката потполно го промени имиџот, од шокот ќе заборавите на нејзините бујни гради

Loading...

На фотографиите никој  не ги   забележа нејзините бујни гради.Пејачката јелена Карлеуша потполно  го промени  имиџот, и  сите ги шокираше со новиот изглед, бидејќи таква се уште не сте ја виделе.
Плавата коса на јелена сега е потполно  поинаква бидејќи ја извиткала во  ситни локни.
Карлеуша под фотографиите напишала  „Лавица“, а поради  нејзината фризура  никој  не го  забележи  нејзиното  бујно  деколте.

 

 Пејачката јелена Карлеуша потполно  го промени  имиџот, и  сите ги шокираше со новиот изглед, бидејќи таква се уште не сте ја виделе

loading...