Карлеуша повторно напаѓа: Никој од жирито а ни од натпреварувачите нема X фактор

Loading...

По излегувањето на Илма Карахмет се јави и Јелена Карлеуша.-Ако зборуваме искрено, сите во Икс Фактор беа фантастични пејачи. Ако зборуваме искрено,никој од нив нема икс фактор. Ако зборуваме искрено, ниту жирито- напиша Карлеуша на Твитер.-Ако зборуваме искрено, сите во Икс Фактор беа фантастични пејачи. Ако зборуваме искрено,никој од нив нема икс фактор. Ако зборуваме искрено, ниту

loading...
Loading...