Карлеуша повторно со провокативна фотографија од Германија

Loading...

Јелена Карлеуша и овој викенд го поминува работно во дијаспората, а за настапот подготвила специјално пеколна компбинација.Знаеме дека таа со години уме да ги истакне своите облини на илјада начини, но ова што сега го сторила е сосема неочекувано.

Некои искоментирале: „Им враќа на Германците за Втората светска војна…со камата“.
 Знаеме дека таа со години уме да ги истакне своите облини на илјада начини, но ова што сега го сторила е сосема неочекувано.

loading...