Карло Бос: Нека дојде Драги Шпага, ќе си ги мериме на плоштад

Loading...

 Карло Бос: Нека дојде Драги Шпага, ќе си ги мериме на плоштадНекогаш популарниот Драги Шпага, порно актер и победник на македонското реално шоу „Тоа сум јас“, за емисијата „Фаци“ тврди дека Карло Бос не му е конкуренција.
– „Ма каков Карло, какви бакрачи, мене природата, фала богу, ме наградила со машкост“ – вели Драги.

Тој не чувствувал загрозеност од ривалот од Куманово. Лично не го знаел, но еднаш си пишале на Фејсбук и толку, но од тоа што го видел како фотографија од Карло, заклучил дека тој е во голема предност, пишува Либертас.
После ова се огласи и Карло Бос:

 

Нека дојде Драги Шпага, на плоштад ќе направиме мерење пред комисија, вели Карло Бос.
Тој се нуди да му пренесе вештини за снимање порно филмови на Драги, кој според него, снимил само еден порно филм, и тоа дома, а не како него во странство.
 Кумановецот вели дека нема да биде себичен во обуката, но само по изборите, затоа што овој период ќе бил зафатен со активности во матичната партија ВМРО-ДПМНЕ.
Извор: ЛибертасНекогаш популарниот Драги Шпага, порно актер и победник на македонското реално шоу „Тоа сум јас“, за емисијата „Фаци“ тврди

loading...
Loading...