Карло Бос сака да се жени со Анета Наковска

Loading...

Познатиот македонски порно актер Карло Бос, на својот Фејсбук профил напиша статус за кој многумина беше зачудувачки.
„АНЕТА НАКОВСКА ако победи во ВЕЛИКИ БРАТ ќе ја земам за ЖЕНА“ … е статусот на македонскиот порно актер.
Останува да видиме дали Анета треба да се радува што можеби ќе победи на реалното шоу Големиот брат и по него ќе си добие маж и дали Карло Бос ќе си го исполни кажаното, доколку нашата ѕвезда навистина победи во шоуто.
 Познатиот македонски порно актер Карло Бос, на својот Фејсбук профил напиша статус за кој многумина беше зачудувачки.

loading...
Loading...