Карло Бос си најде што да јава!

Loading...

Карло Бос си најде што да јава!Карло Бос продолжува да не изненандува. Овој пат станува збор за интересни фотографии.
Имено, новост кај Карло Бос е тоа што си купи коњ.
Тој за Пулс24 ја открива и цената на коњот. Па, така откри дека коњот го купил неверојатни 22.000 евра.
Погледнете како јава Карло Бос во продолжение 🙂

 

 Карло Бос продолжува да не изненандува. Овој пат станува збор за интересни фотографии.
Имено, новост кај Карло Бос е тоа што си купи коњ.

loading...
Loading...