Каролина цела година без дечко?!

Loading...

Читателите на весникот Вест беа изнанадени од информацијата дека Каролина веќе цела година била без дечко. На прашањето зошто раскинале со грчкиот бизнисмен Каролина изјавува дека не се сеќава, бидејќи тоа одамна се случило.
По раскинувањето на врската со Гркот, Каролина се враќа на музиката и ќе го снима новиот албум “Македонско девојче”. Со нетрпение чекаме да го слушнеме. Веројатно тоа ќе биде само уште еден од многуте успешни и најслушани музички албуми.
Можеби Каролина нема среќа во љубовта, но на музичко поле и оди повеќе од одлично.Читателите на весникот Вест беа изнанадени од информацијата дека Каролина веќе цела година била без дечко. На прашањет

loading...
Loading...