Карпош и годинава традиционално кршеше лепче во домот за стари лица „Мајка Тереза“

Во домот за стари лица „Мајка Тереза“ веќе 15 години се крши лепче традиционално за Василица од страна на УМС на ВМРО-ДПМНЕ од Карпош.
 Во хармонична и празнична атмосфера младите имаа прилика да се дружат со постарите и да уживаат во празникот.
 На среќната госпогја на која и’ се падна паричката и посакаа долговеќен живот и длабока старост.
 Во хармонична и празнична атмосфера младите имаа прилика да се дружат со постарите и да уживаат во празникот.
 На среќната госпогја на

Пронајдете не на следниве мрежи: