Кавалери ја остави сопругата, коментираше нешто што „НЕ СМЕЕШЕ“

Резервниот голман на Бразилската фудбалска репрезентација, Диего Кавалери, ја напушти сопругата Даниела поради тоа што таа коментираше за големината на неговиот полов орган.
Кавалери на интернет постави слика на која се гледа дека само што излегол од под туш, па тука се најде неговата девојка да даде мошне интересен коментар.
„Некои жени тврдат дека големината е важна, но за мене не е, искуството е многу поважно“ напиша Даниела.Резервниот голман на Бразилската фудбалска репрезентација, Диего Кавалери, ја напушти сопругата Даниела поради тоа што

Пронајдете не на следниве мрежи: