Ќе имаме ли вечерва прв милионер во „Се или нешто“?

Вечерва на Сител телевизија во 18 часот ве очекува навистина забавно шоу со Лила Филиповска и нејзинaтa учесничка Андријана во „Се или нешто“.  Учесничката постојано отвораше големи износи, со што беше фатална за претходните учесници, на подиумот на искушението! Дали Андријана ќе биде првиот милионер во ова популарно гејм-шоу, останува да видиме во вечерашната емисија на најпопуларниот квиз „Се или нешто“.Учесничката постојано отвораше големи износи, со што беше фатална за претходните учесници, на подиумот на искушението! Дали Андријана ќе биде првио

Пронајдете не на следниве мрежи: