„Ќе се омажам за старец, богат е и ме сака, а веќе го губи помнењето“

Девојка од мало место на Јадранот запознала 70- годишен богаташ додека чистела апартмани по Истра. Во  него  ја видела својата прилика да побегне од сиромаштијата.Таа има само 28 години, а тој неодамна наполнил 70. Девојката од мало место на јадранот раскажува зошто  се согласила да се о мажи  за маж кој може да ѝ биде дедо.
Ова е нејзината исповед:
„Од раѓање живеам скромно. Мојата мајка работи цел живот а сето  страдање кое го минала оставило длабока трага на нејзиниот изглед и  здравјето. Таа се омажила за мојот татко од љубов, но немала многу корист  од него- повеќе време минувал  покрај шанкот отколку дома. Се било на нејзе.
Јас одлучив тоа да не ми  се случи мене. Не сакам да преживува и да пропаѓам. Животот е премногу краток за да не се бидам да искористам се што ми нуди животот. Таква прилика ми се укажа и  во 70- годишен маж од Истра. О  запознав додека чистев апартмани  таму. Богат  е лудо вљубен во мене. Вели дека повторно се чувствува млад, а и  многу м у одговара нашиот сексуален однос. Во последно време повеќе сум кај него отколку дома.
Има огромна куќа и  толку пари на сметка што  не може с ги потроши ни кога би се родил повторно. Покрај тоа наследил и неколку куќи во Хрватска биејќи мајка му  била многу богата. Неодамна ме прша дали сакам да се омажам за него. Најпрво се двоумев бидејќи и вака не ми  е лошо- ми  купува се што  ќе посакам, ми  ги плаќа сите сметки, ме води  во скапи ресторани…

 
Сепак се согласив бидејќи се повеќе го  губи помнењето. Тоа е прилика се што има, или барем добар  дел од тоа, да биде мое, конечно  да живеам како  што од секогаш  сум сакала. Неговиот син и  ќерка полудеа кога дознаа за венчавката. Се бидуваат  да го  спречат. Дури и  ме  нарекуваат курва која дошла од село и  се фатила за нивниот татко. Во  една прилика му  кажаа дека полудел по  стари  денови, дека ќе им го украдам семејниот имот кој баба им го  наменила за нив и  дека еден ден ќе му  биде жал кога еден ден ќе престане да размислува со пенисот.
Поради  сето  тоа одлучивме да имаме  мала венчавка, само  ние и  кумовите. Се согласив да го земам неговото презимебидејќи  така ќе бидам посигурна дека тој добро  ќе се погрижи за мене и  мојата иднина. Се надевам дека тоа ќе биде наскоро. Се надевам дека нема многу   да живее бидејќи сакам да уживам додека сум млада. Знам дека тоа звучи ладно и  сурово, но јас барем сум искрена. Многу жени размислуваат како  јас, смо на нив не им се пружила прилика како  мојата.“Таа има само 28 години, а тој неодамна наполнил 70. Девојката од мало место на јадранот раскажува зошто  се согласила да се о мажи  за ма

Пронајдете не на следниве мрежи: