Ќе “умрете од смеа“ кога ќе видите што пишува на оваа плоча- Погледнете!

Најверојатно се работи за некое село во кое…Овој човек бил единствениот милионер…
Па решиле тоа да го истакнат и на спомен плочата…
Погледнете…

 
Овој човек бил единствениот милионер…
Па решиле тоа да го истакнат и на спомен плочата…
Погледнете…

 

Пронајдете не на следниве мрежи: