ЌЕ ВЕ ПОЛАЗАТ МОРНИЦИ: Досега необјавена снимка на Тоше се појави на интернет!

Loading...

На Јутјуб се појави снимка од Тоше Проески при гостување во една популарна српска емисија каде ја изведува песата „Брод у боци“.При гостувањето во емисија на розовата телевизија тој никој не остава рамнодушен со своето пеење и шарм на кој секоја светска ѕвезда можеше само да му позавиди.
Уживајте…
При гостувањето во емисија на розовата телевизија тој никој не остава рамнодушен со своето пеење и шарм на кој секоја светска ѕвезда можеше само да

loading...