Ќе ви го разубават понеделникот! Постар човек и видра се најдобри пријатели на светот!

Loading...

Еден постар човек од Финска, не можел да замисли дека најдобриот пријател ќе му дојде од ледената дупка, но токму тоа се случило откако еден ден ја отворил вратата од својата куќа и го видел малиот непоканет гостин…Еден постар човек од Финска, не можел да замисли дека најдобриот пријател ќе му дојде од ледената дупка, но токму тоа се случило откако еден ден ја отворил вратата од својата куќа и го видел малиот непоканет гостин…
Денес тие се неразделни пријатели, како што можете да видите во видеото:Еден постар човек од Финска, не можел да замисли дека најдобриот пријател ќе му дојде од ледената дупка, но токму тоа се случило откако еден ден ја

loading...