Ќе ви се згади кога ќе го прочитате досието на Аркан: На 15 години силувал девојка, но тоа не е се

Жељко Ражнатовиќ Аркан до ден денес години по неговата смрт сеуште ја интересира јавноста.Сопругот на Светлана Ражнатовиќ Цеца, е познато дека беше убиен во хотелот Интерконтинентал во Белград, но помалку е познато неговото дебело досие.
Како што пишува српскиот Курир, уште како млад тинејџер направил неколку кривични дела, меѓу кои се терети и за едно ужасно дело, силување на 15. годишна девојка.
Се водел во евиденцитјата на службата за безбедноста како провалник, силувач и насилник.
Српскиот Курир најавува повеќе детали во текот на денот.Сопругот на Светлана Ражнатовиќ Цеца, е познато дека беше убиен во хотелот Интерконтинентал во Белград, но помалку е познато неговото дебело досие.

Пронајдете не на следниве мрежи: