Ќе зажалите ако не сте ги направиле овие 20 нешта пред да наполните 30 години!

Loading...

Секој има своја листа со желби. Сепак овие денови, таа не е доволна. Всушност, во моментов има еден куп работи што треба да ги направите пред да наполните 30- години. Еве дел од нештата кои сметам дека морате да ги искусите:  1. Завршете факултет
2. Гледајте ја серијата “Doctor Who”
3. Почнете со режим на вежбање
4. Играјте видео игри
5. Прочитајте историска книга
6.Купете смартфон
7. Научете за компјутерите
8. Пукајте со пиштол
9. Најдете си најдобар пријател
10. Гледајте или прочитајте вести

11. Гледајте го филмот “Роки”
12. Посетете барем една странска земја
13. Подсмевајте се со славна личност на Твитер или Фејсбук
14. Бидете организирани
15. Гответе си сами, барем една недела
16. Прочитајте барем малку за астрономијата
17. Научете барем еден странски јазик
18. Забавувајте се на концерти
19. Стекнете вкус за добро кафе
20. Преселете се од куќата на вашите родители1. Завршете факултет
2. Гледајте ја серијата “Doctor Who”
3. Почнете со режим на вежбање
4. Играјте видео игри

loading...
Loading...